Cégismertető

Az 1986-ban alapított osztrák-magyar REVITAL Ingatlanfejlesztési Zrt. az ingatlanfejlesztési ágazat egyik vezető vegyesvállalata.

A cég fő profilja a saját kockázatra végzett beruházás, melynek keretében a részvénytársaság tevékenysége az ingatlan létrehozásának teljes folyamatát átöleli a célok meghatározásától a létesítmény megtervezésén, kivitelezésén és értékesítésén keresztül az üzemeltetésig. Az elmúlt másfél évtizedben befejezett objektumok alapján a Revital Zrt. a magyarországi ingatlanpiac egyik jelentős szereplőjévé vált, és azon kevés cégek közé tartozik, melyek komoly tapasztalatokat szereztek az ingatlanfejlesztés komplex végrehajtásában.

A saját beruházások mellett, az ott szerzett tapasztalatokra támaszkodva a cég külső megrendelésre számos épületet valósított meg. A Revital Zrt. megrendelői magyar és külföldi bankok, biztosítótársaságok, önkormányzatok, minisztériumok, multinacionális és helyi cégek.

A megvalósított épületek között irodaház, üzletház, szálloda, lakóház, egyaránt található.

A cég munkájára a magas műszaki színvonal, a kiválóan képzett szakemberek, a megbízhatóság és a vállalt határidők pontos betartása jellemző, ami megalapozza sikereit és jó hírnevét. A vállalat tulajdonosi háttere biztosítja a stabilitást és a nemzetközi kapcsolatrendszert.

Tulajdonosi hátterünk

A REVITAL Zrt. megalakulása óta stabil tulajdonosi háttérrel rendelkezik. Az osztrák WARIMPEX Finanz- und Beteiligungs AG. egyszemélyes tulajdonosa a cégnek.

A kizárólagos osztrák tulajdonos WARIMPEX Finanz- und Beteiligungs AG. révén a cég, mint a WARIMPEX csoport tagja részesül a közép-európai országokban évtizedek óta jelenlévő holding nemzetközi kapcsolatrendszerének előnyeiből.

Tevékenységi körünk

A cég fő tevékenysége az ingatlanfejlesztés, melyet saját kockázatára, saját szakemberei irányításával végez. Ennek keretében a fő feladatok: fejlesztési célok meghatározása - megvalósíthatósági tanulmány elkészítése - tervezés finanszírozásszervezés - kivitelezés - értékesítés, bérbeadás - üzemeltetés.

A saját beruházások megvalósítása során szerzett tapasztalatait a cég az alábbi külső megrendelésre végzett munkákban hasznosítja: építőipari fővállalkozás - építési tárgyú közbeszerzések teljes körű lebonyolítása - projekt és számlaellenőrzés építési hiteleknél - értékbecslés - épületüzemeltetés - ingatlanfejlesztési tanácsadás.

Megrendelőink

AKA Zrt. - BauWelt - OBI - Budapest Bank Zrt. - Carion Zrt. - Danubius Hotels Zrt. - Eviatrade Kft - Hotel Aquincum - Hungarhotels Zrt. - Hungária Biztosító Zrt. - Hypobank Zrt. - IDOM Zrt. - Inercasa Kft. - Intrum Justitia Zrt. - ITL Kft. - Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. - Kincstári Vagyonügynökség - Lightech Kft. - Magyar Államvasutak Zrt. - Magyar Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. - Magyar Fejlesztési Bank Zrt. - Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége - Medicor Zrt. - Providencia Biztosító Zrt. - Procter and Gamble - RAICHLE Magyarország Zrt. - Technotrade Zrt. - Trezorg Zrt. - Warimpex - Investconsult Kft. - VI. Kerületi Önkormányzat