REVITAL IRODAEGYÜTTES

BUDAPEST, II.KER. LAJOS U. 26 - BÉCSI U. 25.
hrsz.: 14796

Összefoglaló

Bérletre kínáljuk az irodaház Lajos utcai szárnyának félemelet, első és második emeleti szintjét az épület alatti mélygarázsban elhelyezkedő 10 db gépkocsibeállóval. A modern, minden igényt kielégítő irodaházat a REVITAL Zrt. építette, az építkezést 2000-ben fejezte be.

Az irodaházban, a Lajos utcai szárny felső két emeletén működik az AKA Rt, a Bécsi úti szárnyban - elkülönülten - a CARION Rt. tevékenykedik.

Az irodaház reprezentatív külső és belső kialakításán túlmenően felszereltségében is mindenben megfelel az elsőosztályú irodaház feltételeinek, az épület klimatizált, OTIS gyorslift közlekedik a teremgarázstól a legfelső szintig, adatátviteli hálózat kiépített, a recepción 24 órás portaszolgálat működik, szintenként teakonyha és szociális blokk kialakított.

Az épület alatti mélygarázs kényelmes lehetőséget biztosít az irodaházban dolgozók gépkocsijainak tárolására. A mélygarázs biztonságos kártyás beléptetőrendszerrel működik, de ezen túlmenően a porta monitorjára bekötött kamera is ellenőrzi a ki és behajtást. Ugyancsak video kamera vigyázza az irodaház személybejáróját is.

A reprezentativ megjelenést az előtér és recepció belsőépítész terv alapján lerakott kerámia és gránit burkolata, valmint az itt elhelyezett nagyméretű egyedi textilkép biztosítja.

Az irodák padlóburkolata irodai használatra alkalmas minőségű padlószőnyeg.

A speciális üvegezésű fa keretű nyílászárók az utca zaját kiszűrik, zavartalan munkavégzést biztosítva a bent dolgozóknak.

A szociális helyiségek fala mennyezetig csempével borítottak.

A közüzemi fogyasztás emeletenkénti mérése megoldott, a közös terek ( lépcsőház, recepció, garázs ) fogyasztásának szétosztása területarányosan történik.

A bérbeadásra kínált ingatlan adatai

I. emelet: 145 m2

II. emelet: 224 m2

Közös területi szorzó: 5%

6 db gépkocsi parkolóhely a teremgarázsban

Bérleti díj

Az irodaterület vonatkozásában

9,5-10,5 EUR/hó/m2 + Áfa

A parkolóhely vonatkozásában

70 EUR/hó/db + Áfa

 

 


Az üzemeltetési díj 3,5 EUR/m2/hó. Ezen felül a bérlő fizeti a saját áramfogyasztást és a bérelt területek takarítását.


A bérleti szerződés megkötésekor a bérlőtől 3 havi kaució megfizetését kérjük.

A tájékoztatóban közölt valamennyi adat a 2017. márciusi, készítéskor érvényes állapotot tükrözi.
A változtatás jogát a Revital Zrt. fenntartja.